Royal Terrace

Projekat

JABLANICA

Zgrada apartmana za odmor koja se sastoji od dva dijela, (od kojih svaki dio čini zasebnu zgradu) na nekoliko spratova smještena je na obali Jablaničkog jezera u prekrasnoj Hercegovačkoj regiji.
Možete se provozati turističkim brodom i direktno doći do svog apartmana smještenog na jezeru koje ima vlastiti mol.
Sa autoceste Mostar-Sarajevo, je parking i ulaz u glavnu zgradu. Apartmanima se može pristupiti stepenicama i liftom.

Jedan od najboljih arhitekti u Bosni i Evropi je radio na dizajnu zgrade, gdje se uzelo u obzir da svaka stambena jedinica mora imati prekrasan pogled na jezero i potpunu privatnost.
Upotreba unutrašnjih prostora takođe je pažljivo isplanirana kako bi se osigurala udobnost stanovnika i praktičnost upotrebe.
Za izradu zgrade koriste se najbolji materijali sa garancijama.

Apartmani

Zgrada A

A1 - Prizemlje

Prekrasan apartman u prizemlju u nivou jezera i najbliži istom, uključuje dnevni boravak otvoren prema trpezariji sa američkom kuhinjom, pored je kupaonica. Ispred dnevne i spavaće sobe nalazi se prelijepa terasa.

Uzimajući u obzir dobar raspored ovog apartmana i iskorištenost prostora (unutrašnjost je 69,02 kvadratnih metara, a ukupna površina iznosi 111,79 kvadratnih metara) čini ga prekrasnim mjestom za opuštanje.

A2 - Visoko prizemlje

Jednoetažni apartman, sastoji se od dnevnog boravka, trpezarije i odvojene kuhinje, sve sa pogledom na široku terasu. Apartman također posjeduje glavnu spavaću sobu s pogledom na jezero sa istom prekrasnom terasom i još jednu spavaću sobu, kao i kupaonicu koja opslužuje cijeli apartman koji ima unutrašnju površinu od 92,75 m2 i ukupne je površine 122,44 m2.
Ovaj apartman nudi udobnost i tišinu i zagarantovano uživanje u prekrasnom pogledu na jezero.

A3 a - Prvi sprat

Jednoetažni apartman, sastoji se od dnevnog boravka, trpezarije i američke kuhinje, sve s pogledom na široku terasu. Apartman također posjeduje glavnu spavaću sobu s pogledom na jezero sa prekrasnom terasom i još jednu prostranu spavaću sobu, kao i kupaonicu koja opslužuje cijeli apartman unutrašnje površine od 88,9 m2, a ukupne 116,4 m2.
Ovaj apartman se nalazi oko 10 metara iznad površine jezera, što mu omogućuje prekrasan pogled.

A3 b - Prvi sprat

Prepoznatljiv dizajnerski studio apartman male unutrašnje površine od 32,87 m2, ukupno 41,77 m2, koji posjeduje sve potrebno za miran boravak i uživanje u pogledu na jezero.

A4 - Drugi sprat

Prekrasan apartman na drugom spratu s dvije terase i prekrasnim pogledom na jezero. Unutra se nalaze dvije spavaće sobe, od kojih je jedna glavna spavaća soba s dodatnim kupatilom. Apartman također posjeduje američku kuhinju, trpezariju i dnevnu sobu, unutrašnje površine od 98,86 m2, a ukupne 133,56 m2.

Pripremite kafu i uživajte u pogledu sa terase.

A5 - Treći sprat

Prekrasan apartman na trećem spratu s dvije terase i sa prekrasnim pogledom na jezero. U unutrašnjosti se nalaze dvije spavaće sobe, od kojih je jedna glavna spavaća soba sa kupatilom. Apartman također posjeduje američku kuhinju, trpezariju i dnevnu sobu, unutrašnje površine od 98,86 m2, a ukupne 133,56 m2.

Pripremite kafu i uživajte u pogledu sa terase.

Zgrada B

B1 Prizemlje

Prekrasan apartamn u prizemlju u nivou jezera i najbliži istom, posjeduje dnevni boravak otvoren prema trpezariji sa američkom kuhinjom, pored je kupaonica. Ispred dnevne i spavaće sobe nalazi se prelijepa terasa.

Uzimajući u obzir dobar raspored ovog apartmana i iskorištenost prostora (unutrašnjost je 67,78 m2, a ukupna površina iznosi 110,60 m2) čini ga prekrasnim mjestom za opuštanje.

B2 Visoko prizemlje

Prekrasan apartman unutrašnje površine 80,79 m2, a ukupne površine 110,71 m2 koji uz kupaonicu i dvije spavaće sobe posjeduje i dnevni boravak otvoren prema trpezariji sa američkom kuhinjom. Ne smijemo zaboraviti spomenuti prekrasnu terasu ispred trpezarije koja je najveća u cijelom projektu pokrivene površine od 26,9 m.
Najljepša i najprostranija terasa.

B3 Prvi sprat

Jednoetažni apartman koji se sastoji od dnevnog boravka, trpezarije i američke kuhinje, sve sa pogledom na široku terasu. Apartman također uključuje i glavnu spavaću sobu sa pogledom na jezero i prekrasnom terasom, i dvije druge spavaće sobe, kao i kupaonicu koja opslužuje cijeli stan unutrašnje površine od 115,67 m2, a ukupne površine 148,92 m2.

Ovaj apartman se nalazi oko 10 metara iznad površine jezera, što mu omogućuje prekrasan pogled.

B3 b Prvi sprat

Prepoznatljiv dizajnerski studio apartman male unutrašnje površine od 34,73 m2, ukupno 41,44 m2, koji posjeduje sve potrebno za miran boravak i uživanje u pogledu na jezero.

B4 a Drugi sprat

Komforan apartman sa dvije spavaće sobe, uz malu kupaonicu i američku kuhinju sa trpezarijom, dnevnim boravnom i velikom divnom terasom, sve smješteno u prostoru unutrašnje površine 91,43m2, a ukupne površine 120,06 m2.

Izuzetna prostranost i luksuz.

B4 b Drugi sprat

Apartman jedinstvenog dizajna koji uprkos maloj površini od 59,80 m2 i ukupnoj površini od 63,30 m2 sadrži spavaću sobu sa predsobljem, čajnu kuhinju, trpezariju i prekrasnu terasu.

B5 Treći sprat

Apartman sa tri spavaće sobe, od kojih je jedna glavna spavaća soba, kupatilom, odvojenom kuhinjom, trpezarijom i dnevnim boravkom koji gleda na prostranu terasu, unutrašnje površine 118,71 m2 i ukupne površine 152,67 m2, će biti savršen izbor za vašu porodicu.

Porodično, zabavno mjesto.

B6 Četvrti sprat

Jedna glavna spavaća soba i druga sa zasebnim kupatilom, američkom kuhinjom otvorenom prema trpezariji i dnevom boravku sa pogledom na veliku, divnu terasu. Sve to je smještno u unutrašnjem prostoru površine od 95,47 m2, a ukupne površine 125,80 m2.

Mir na visini sa pogledom na jezero.

lokacija

Više o lokaciji

Stanovnicima i gostima na raspolaganju je nekoliko parkirnih mjesta

Privatna plaža s bazenom na nivou jezera
Stanovnici mogu uživati ​​u privatnoj plaži projekta direktno u kontaktu s jezerskom vodom
Takođe, mogu provesti lijepo vrijeme u privatnom bazenu projekta, samo za njihove stanovnike

Mjesto je udaljeno 60 km od Sarajeva i 45 minuta vožnje
Lokacija je približno na istoj udaljenosti od grada Mostara, gotovo na pola puta između Sarajeva i Mostara

Slike