Royal Terrace

Terasa... Plaža ... Luksuz

Pojekat

JABLANICA

Zgrada apartmana za odmor koja se sastoji od dva dijela, (od kojih svaki dio čini zasebnu zgradu) na nekoliko spratova smještena je na obali Jablaničkog jezera u prekrasnoj Hercegovačkoj regiji.
Možete se provozati turističkim brodom i direktno doći do svog apartmana smještenog na jezeru koje ima vlastiti mol.
Sa autoceste Mostar-Sarajevo, je parking i ulaz u glavnu zgradu. Apartmanima se može pristupiti stepenicama i liftom.

Jedan od najboljih arhitekti u Bosni i Evropi je radio na dizajnu zgrade, gdje se uzelo u obzir da svaka stambena jedinica mora imati prekrasan pogled na jezero i potpunu privatnost.
Upotreba unutrašnjih prostora takođe je pažljivo isplanirana kako bi se osigurala udobnost stanovnika i praktičnost upotrebe.
Za izradu zgrade koriste se najbolji materijali sa garancijama.

Apartmani

Zgrada A

A1 - Prizemlje

Prekrasan apartman u prizemlju u nivou jezera i najbliži istom, uključuje dnevni boravak otvoren prema trpezariji sa američkom kuhinjom, pored je kupaonica. Ispred dnevne i spavaće sobe nalazi se prelijepa terasa.

Uzimajući u obzir dobar raspored ovog apartmana i iskorištenost prostora (unutrašnjost je 69,02 kvadratnih metara, a ukupna površina iznosi 111,79 kvadratnih metara) čini ga prekrasnim mjestom za opuštanje.

A2 - Visoko prizemlje

Jednoetažni apartman, sastoji se od dnevnog boravka, trpezarije i odvojene kuhinje, sve sa pogledom na široku terasu. Apartman također posjeduje glavnu spavaću sobu s pogledom na jezero sa istom prekrasnom terasom i još jednu spavaću sobu, kao i kupaonicu koja opslužuje cijeli apartman koji ima unutrašnju površinu od 92,75 m2 i ukupne je površine 122,44 m2.
Ovaj apartman nudi udobnost i tišinu i zagarantovano uživanje u prekrasnom pogledu na jezero.

A3 a - Prvi sprat

Jednoetažni apartman, sastoji se od dnevnog boravka, trpezarije i američke kuhinje, sve s pogledom na široku terasu. Apartman također posjeduje glavnu spavaću sobu s pogledom na jezero sa prekrasnom terasom i još jednu prostranu spavaću sobu, kao i kupaonicu koja opslužuje cijeli apartman unutrašnje površine od 88,9 m2, a ukupne 116,4 m2.
Ovaj apartman se nalazi oko 10 metara iznad površine jezera, što mu omogućuje prekrasan pogled.

A3 b - Prvi sprat

Prepoznatljiv dizajnerski studio apartman male unutrašnje površine od 32,87 m2, ukupno 41,77 m2, koji posjeduje sve potrebno za miran boravak i uživanje u pogledu na jezero.

A4 - Drugi sprat

Prekrasan apartman na drugom spratu s dvije terase i prekrasnim pogledom na jezero. Unutra se nalaze dvije spavaće sobe, od kojih je jedna glavna spavaća soba s dodatnim kupatilom. Apartman također posjeduje američku kuhinju, trpezariju i dnevnu sobu, unutrašnje površine od 98,86 m2, a ukupne 133,56 m2.

Pripremite kafu i uživajte u pogledu sa terase.

A5 - Treći sprat

Prekrasan apartman na trećem spratu s dvije terase i sa prekrasnim pogledom na jezero. U unutrašnjosti se nalaze dvije spavaće sobe, od kojih je jedna glavna spavaća soba sa kupatilom. Apartman također posjeduje američku kuhinju, trpezariju i dnevnu sobu, unutrašnje površine od 98,86 m2, a ukupne 133,56 m2.

Pripremite kafu i uživajte u pogledu sa terase.

Zgrada B

B1 Prizemlje

Prekrasan apartamn u prizemlju u nivou jezera i najbliži istom, posjeduje dnevni boravak otvoren prema trpezariji sa američkom kuhinjom, pored je kupaonica. Ispred dnevne i spavaće sobe nalazi se prelijepa terasa.

Uzimajući u obzir dobar raspored ovog apartmana i iskorištenost prostora (unutrašnjost je 67,78 m2, a ukupna površina iznosi 110,60 m2) čini ga prekrasnim mjestom za opuštanje.

B2 Visoko prizemlje

Prekrasan apartman unutrašnje površine 80,79 m2, a ukupne površine 110,71 m2 koji uz kupaonicu i dvije spavaće sobe posjeduje i dnevni boravak otvoren prema trpezariji sa američkom kuhinjom. Ne smijemo zaboraviti spomenuti prekrasnu terasu ispred trpezarije koja je najveća u cijelom projektu pokrivene površine od 26,9 m.
Najljepša i najprostranija terasa.

B3 Prvi sprat

Jednoetažni apartman koji se sastoji od dnevnog boravka, trpezarije i američke kuhinje, sve sa pogledom na široku terasu. Apartman također uključuje i glavnu spavaću sobu sa pogledom na jezero i prekrasnom terasom, i dvije druge spavaće sobe, kao i kupaonicu koja opslužuje cijeli stan unutrašnje površine od 115,67 m2, a ukupne površine 148,92 m2.

Ovaj apartman se nalazi oko 10 metara iznad površine jezera, što mu omogućuje prekrasan pogled.

B3 b Prvi sprat

Prepoznatljiv dizajnerski studio apartman male unutrašnje površine od 34,73 m2, ukupno 41,44 m2, koji posjeduje sve potrebno za miran boravak i uživanje u pogledu na jezero.

B4 a Drugi sprat

Komforan apartman sa dvije spavaće sobe, uz malu kupaonicu i američku kuhinju sa trpezarijom, dnevnim boravnom i velikom divnom terasom, sve smješteno u prostoru unutrašnje površine 91,43m2, a ukupne površine 120,06 m2.

Izuzetna prostranost i luksuz.

B4 b Drugi sprat

Apartman jedinstvenog dizajna koji uprkos maloj površini od 59,80 m2 i ukupnoj površini od 63,30 m2 sadrži spavaću sobu sa predsobljem, čajnu kuhinju, trpezariju i prekrasnu terasu.

B5 Treći sprat

Apartman sa tri spavaće sobe, od kojih je jedna glavna spavaća soba, kupatilom, odvojenom kuhinjom, trpezarijom i dnevnim boravkom koji gleda na prostranu terasu, unutrašnje površine 118,71 m2 i ukupne površine 152,67 m2, će biti savršen izbor za vašu porodicu.

Porodično, zabavno mjesto.

B6 Četvrti sprat

Jedna glavna spavaća soba i druga sa zasebnim kupatilom, američkom kuhinjom otvorenom prema trpezariji i dnevom boravku sa pogledom na veliku, divnu terasu. Sve to je smještno u unutrašnjem prostoru površine od 95,47 m2, a ukupne površine 125,80 m2.

Mir na visini sa pogledom na jezero.

lokacija

Više o lokaciji

Stanovnicima i gostima na raspolaganju je nekoliko parkirnih mjesta

Privatna plaža s bazenom na nivou jezera
Stanovnici mogu uživati ​​u privatnoj plaži projekta direktno u kontaktu s jezerskom vodom
Takođe, mogu provesti lijepo vrijeme u privatnom bazenu projekta, samo za njihove stanovnike

Mjesto je udaljeno 60 km od Sarajeva i 45 minuta vožnje
Lokacija je približno na istoj udaljenosti od grada Mostara, gotovo na pola puta između Sarajeva i Mostara

Slike