PROJEKAT

CASA DE LUSSO

Projekt Casa de Lusso posreduje u srcu naselja OSIJEK na blagom brdu s kojeg se izdaleka pruža pogled na okolicu i grad.Stambeno naselje Casa de Lusso sastoji se od 25 parcela (kuća) raspoređenih na različitim površinama počevši od 503 m2 do 1085 m2, a s izrazitim modernim inženjeringom dizajnirana su 4 modela kuća tako da Imajući na umu da svaki dom ima svoju privatnost i pogled na grad. Kompleks je okružen ogradom i može mu se pristupiti kroz dvije električne kapije. Cijeli kompleks ima sigurnosni sistem koji radi danonoćno povezan sa specijalizovanom zaštitarskom kučom.

URBANI DIZAJN

URBANI DIZAJN

Kompleks ima nekoliko dizajna, naime A B C D, a svaki ima svoje osobine

Proljetna palača (SPRING CHATEAU)

Staklene fronte omogućavaju sunčevim zrakama ulazak u moderan dizajn kuće. Iz daleka možete vidjeti grad, neposredno iza vrta, čim izađete s terase … Uživajte u miru i privatnosti i ostanite u kontaktu s prirodom oko sebe.
Prekini rutinu, jednostavno otvori vrata, pripremi roštilj u svom vrtu, i zabavi se.
Na gornjoj etaži nalaze se tri spavaće sobe, master soba sa luksuznim kupatilom, uz još jedno kupatilo koje služi za dvije dodatne sobe, i veliki balkon. Prolazeći hodnikom vodi Vas stepenicama do prizemlja koje sadrži i glavnu spavaću sobu sa kupatilom, dodatno odvojeno kupatilo i vešeraj, dnevni boravak otvoren prema kuhinji, i trpezariju, koja se može vidjeti kroz staklene stijene. Sve gleda na divni vrt i verandu.

Ljetna kuća (SUMMER HOUSE)

Kuća se odlikuje skladom prirode i modernosti, gdje možete uživati ​​u čistom planinskom zraku s prizemne terase, s koje se pruža predivan pogled na vrt ispred kuće, tako da ne morate napuštati udobnost doma kako biste uživali i doživjeli prirodnu atmosferu vani.
Na gornjoj etaži nalaze se tri spavaće sobe, master soba sa luksuznim kupatilom, uz još jedno kupatilo koje služi za dvije dodatne sobe, i veliki balkon. Prolazeći hodnikom vodi Vas stepenicama do prizemlja koje sadrži i glavnu spavaću sobu sa kupatilom, dodatno odvojeno kupatilo i vešeraj, dnevni boravak otvoren prema kuhinji i trpezariju, koja se može vidjeti kroz staklene stijene. Sve gleda na divni vrt i verandu.
Prekrasne uspomene koje se mogu ispisati u vašem ljetnjikovcu

ZIMSKA LOŽA (WINTER LODGE)

Dvoetažna kuća pruža Vam nenadmašan zapanjujući pogled. Lako je osjetiti ugodnost i toplinu interijera kuće, s pogledom na grad i okolne planine, svjetlucavim svjetlima koja se reflektiraju na snježnim predjelima i njegovim slikovitim pogledom koji će vam dugo ostati u sjećanju.
Na gornjoj etaži nalaze se tri spavaće sobe, master soba sa luksuznim kupatilom, uz još jedno kupatilo koje služi za dvije dodatne sobe, i veliki balkon. Prolazeći hodnikom vodi vas stepenicama do prizemlja koje sadrži i glavnu spavaću sobu sa svojim kupatilom, dodatno odvojeno kupatilo i vešeraj, dnevni boravak otvoren prema kuhinji i trpezarija, koja se može vidjeti kroz staklene stijene. Sve gleda na divni vrt i verandu.
Prostrano mjesto na kojem se istovremeno osjećate bliže vašoj porodici.

JESENJA REZIDENCIJE (FALL RESIDENCE)

Uživajte u poeziji jesenje atmosfere sa svojom porodicom u modernom domu zagrljenom prirodom i tišinom. To nije samo obično prebivalište, već njegov dizajn istovremeno odražava udobnost, prostranost i praktičnost.
Na gornjoj etaži nalaze se tri spavaće sobe, master soba sa luksuznim kupatilom, uz još jedno kupatilo koje služi za dvije dodatne sobe, i veliki balkon, te prolazeći hodnikom vodi Vas stepenicama do prizemlja koje sadrži i glavnu spavaću sobu sa svojim kupatilom, dodatno odvojeno kupatilo i vešeraj, dnevni boravak otvoren prema kuhinji i trpezarija, koja se može vidjeti kroz staklene stijene. Sve gleda na divni vrt i verandu.
Romantika i toplina u prostranom modernom domu

LOKACIJA

Više o Lokaciji

Stambeni kompleks Casa de Lusso smješten je na visoravni u središtu naselja OSIJEK, općine Ilidža, udaljen nekoliko minuta od centra Ilidže, a kompleksu se također može pristupiti preko više cesta i direktno iz centra grada kroz naselje Stup, potrebno je manje od 10 minuta do aerodroma, i manje od 20 minuta do centra grada.

Lokacija je u blizini većine onoga što stanovniku ili turistu treba. Džamija je udaljena ne više od 5 minuta hoda, a okružena je mnogim trgovinama, domom zdravlja, pekarom, apotekom, i drugim.

Galerija slika

VIDEO

Kontakt anketa

Molimo Vas da uradite ovu kratku anketu

Ime i prezime
Broj telefona
Država
Email
Grad
Kvart i broj