...

INVESTIRANJE

Sa neprocjenjivim prirodnim i ljudskim resursima, Bosna i Hercegovina nudi enorman potencijal za investiranje. U tom pravcu MFC je, osim savjetovanja i upravljanja projektima prvenstveno za račun stranih investitora, investirao ili je u fazi implementacije nekoliko projekata. Opravdanost ovakvih odluka dokazuje restoran Kilim, kao i rezidencijalni kompleks Royal Terrace koji se gradi na obali Jablaničkog jezera.
Kroz ove investicije ostvarujemo jedan od naših ključnih ciljeva a koji ima zadatak unapređenja investicijskog profila Bosne i Hercegovine i njen ekonomski razvoj.

INVESTICIONO
SAVJETOVANJE

Značajan dio aktivnosti posvećujemo promociji bosansko-hercegovačkog tržišta, identifikaciji projekata koji posjeduju potencijal, ocjeni njihove opravdanosti i profitabilnosti, te njihovom predstavljanju zainteresovanim investitorima.
U tom procesu pružamo i uslugu savjetovanja za obje uključene strane. Investitorima nudimo analizu opravdanosti ponuđenih projekata, a vlasnicima projekata nudimo uslugu unapređenja projekta i njegove adekvatne prezentacije.
U isto vrijeme, za sve one koji imaju samo dobru ideju, ali je nisu u stanju pretočiti u formu projekta razumljivu potencijalnom investitoru, nudimo uslugu izrade analize (Feasibility Study), projektne dokumentacije i pripreme konkretnog prijedloga.

UPRAVLJANJE INVESTICIJAMA/
PROJEKTIMA

Ukoliko želite investirati u Bosni i Hercegovini, nudimo Vam sveobuhvatnu i kvalitetnu uslugu upravljanja projektima u svim fazama njihove implementacije. Transparentnost i zaštita interesa ulagača su nam ključni prioritet.
Na projektu ćemo angažovati stručnjake iz potrebnih oblasti koji posjeduju nesumnjivo znanje i iskustvo u upravljanju projektnim poslovima.
Tokom implementacije, u skladu sa potrebama ili Vašim zahtjevom, investitore redovno informišemo o statusu, usklađenosti s rokovima, a po potrebi ili po dogovoru uključujemo vas u donošenju bitnih odluka u vezi sa projektom.

Upravljanje nekretninama - mfc doo

UPRAVLJANJE NEKRETNINAMA

Ukoliko ste investitor ili vlasnik nekretnine koju ne koristite za svoje potrebe, nudimo Vam uslugu upravljanja, iznajmljivanja i održavanja Vaše investicije.
Ovo je idealan način ostvarivanja povrata na investiciju.
Vašu nekretninu će te povjeriti kompaniji koja posjeduje dugogodišnje uspješno iskustvo u iznajmljivanju, i ostvaruje iznad prosječni povrat na uložena sredstva. Tokom ugovornog perioda vodit ćemo računa da Vaša nekretnina bude održavana kako bi osigurali kontinuitet i potencijal iznajmljivanja.

POSREDOVANJE I PRODAJA
NEKRETNINA

Adekvatna procjena vrijednosti nekretnine, poznavanje tehnika prodaje, a vjerovatno i najbitnije, mreže kontakata i izgrađenog rejtinga na tržištu je ono što Vam MFC može ponuditi kada prodajete ili želite kupiti nekretninu.
Kontinuirano pratimo razvoj i trendove tržišta nekretnina, te prikupljamo podatke o projektima koji nude potencijal za investiranje.
Ukoliko želite investirati u nekretnine u Bosni i Hercegovini i želite biti sigurni da će se Vaša investicija isplatiti, najbolji prvi korak je da nas kontaktirate.
Za Vas ćemo imati pripremljen projekat ili ćemo identifikovati najadekvatniju nekretninu koja se uklapa u Vaše planove i ciljeve.

VAŠ USPIJEH JE NAŠA NAJBOLJA REFERENCA

MFC JE POUZDAN POSREDNIK IZMEĐU PROJEKATA I INVESTITORA

Naši

PARTNERI

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.