...

SAZNAJTE VIŠE O NAMA

Iskrenost, lojalnost i transparentnost u radu je naš moto.

Realizujemo vaše ideje!

Iskusite potpuno drugačije konsalting investicijsko iskustvo uz MFC tim stručnjaka koji će vašu ideju pretvoriti u uspješno realiziran projekat. Dugogodišnje uspješne saradnje sa našim partnerima najbolja su referenca našeg profesionalizma i transparentnosti. MFC kompanija u svom fokusu ima maksimalizaciju potencijala bosanskohercegovačkog tržišta.

Iskrenost, lojalnost i transparentnost je naš moto.

26
Godine
Iskustva

Riječ

Osnivača

Dragi prijatelji i partneri

Uz milost Svemogućeg Boga, i nakon poslovnog iskustva koje sam skupljao od 1996. godine, kroz upravljanje brojnim kompanijama i komercijalnim projektima u Bosni i Hercegovini, 2015. godine sam odlučio da osnujem MFC d.o.o. Sarajevo.

Pored poslovnih ciljeva koje svaka kompanija mora imati da bi opstala na tržištu, želja mi je da MFC bude kompanija u kojoj će se adekvatno vrednovati i nagrađivati trud i rad, ali još bitnije da će se gajiti i njegovati dobri međuljudski odnosi. Cilj mi je da izgradimo ovu kompaniju da postane kao veliko drvo koje će biti zaklon i utočiste cijeloj mojoj porodici i svim našim uposlenicima, koje također smatram članovima svoje šire porodice. Vjerujem da će uspjeh i dobit firmi donijeti naporan rad, izvrsnost, iskrenost i predanost, a da će nam vodilja biti bogobojaznost i oslanjanje na Njegovu pomoć.

Cijeli svoj radni vijek sam brinuo i radio u interesu klijenata i partnera, i za sve one koji su mi posvetili svoje povjerenje. Vodilja mi je bila da sam odgovoran pred Bogom za ukazano povjerenje i interes mojih partnera.

Vjerujem da je ovaj pristup ključni faktor uspjeha MFC-a. To je omogućilo da veliki broj investitora, u kratkom vremenskom roku, povjeri menadžment svojih investicija upravo nama. MFC je, hvala Bogu, napravio značajan iskorak i uveliko promijenio paradigmu ulaganja u nekretnine i druge projekte u Bosni i Hercegovini. Uspjeli smo napraviti kvalitetnu poveznicu između lokalnih i inostranih kompanija, gdje su u najvećem broju kompanije sa područja bliskog istoka zainteresovane za investiranje u našoj Bosni i Hercegovini.

Svi dosadašnji uspjesi mi daju još veću snagu i energiju da nastavimo promovisati mogućnosti koje nudi moja druga domovina, Bosna i Hercegovina.
Dinamično tržište koje napreduje, razvija se i postaje sve konkurentnije iz dana u dan…

Želim da Bog podari svima uspjeh.

Dr. Moussa Fattah / Osnivač

ponosni smo na

Naše nagrade i zahvalnice

2015

Zahvalnica za nesebičan doprinos

Osnovna škola "El-Manar"

2017

Certifikat za bonitet

Poslovne novine - LRC Group - LRC BIS

2016

Zahvalnica za dugogodišnju saradnju

AHA KNAP

2017

ZAHVALNICA na nesebičnom zalaganju i angažmanu kroz 17 godina rada.

Poliklinika SaNaSa

2020

Priznanje za brzorastuću kompanija

Poslovne novine - LRC Group - LRC BIS

2021

Najbolji potez u turizmu u sezoni Ljeto 2021

Indikator.ba - Mjera uspjeha

Naši

PARTNERI

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.