...
default

NOVI KONCEPT STANOVANJA

CASA DE LUSSO

Opis projekta

Stambeno naselje Casa de Lusso sastoji se od 25 parcela sa površinama od 503m2 do 1085m2, na kojima je predviđena individualna stambena izgradnja. Konfiguracija terena, lagano uzvišenje, osigurava privatnost svake stambene jedinice i očaravajući pogled na Ilidžu, Sarajevo, te planine Igman, Bjelašnicu i Trebević.Uz funkcionalnu organizaciju naselja, moderno dizajnirana 4 modela stambenih objekata, naselje karakteriše i sigurnost. Kompleks je zatvorenog tipa, u cijelosti ograđen uz kontrolisan pristup. Dodatnu sigurnost pruža sigurnosni sistem čije funkcionisanje je pod nadzorom specijalizovane zaštitarske kuće.Nekretninu kupujete od provjerenog investitora sa iskustvom od 20 godina u ovoj branši, na način kako najviše odgovara vašim planovima i potrebama. Birate jedan od 4 modela kuće/vile, i odlučujete se da li će te kupiti samo zemljište ili završen objekat, uključujući uređenje vašeg dvorišta. U bilo kojem slučaju, kupujete građevinsku parcelu sa kompletiranom infrastrukturom (asfaltni pristup, rasvjeta, voda, struja…) i nekretninu iz snova sa regulisanom urbanističkom i građevinskom dozvolom.

VIŠE O LOKACIJI

Kompleks je pozicioniran na blagom uzvišenju u naselju Osijek, u neposrednoj blizini Ilidže. Pozicija kompleksa osigurava miran ambijent stanovanja (izvan gradske gužve i buke) a istovremeno nalazite se u neposrednoj blizini svega onoga što moderni životni stil zahtijeva. Od centra Ilidže udaljen je svega 10, od Međunarodnog aerodroma Sarajevo 15, a do centra grada treba vam oko 30 minuta vožnje vašim automobilom. U roku od nekoliko minuta, uključujete se na sve ključne saobraćajnice koje vode ka sjeveru (autoput – Zenica, Banjaluka, Zagreb), ili ka jugu (Mostar, Jadransko more), ili ste se uputili ka Baščaršiji.

URBANI DIZAJN

Kompleks nudi miran, stilizovan i moderno organizovan životni prostor za Vas i Vašu porodicu.U okviru Kompleksa predviđena je izgradnja 25 vila/kuća u 4 različita dizajna/tipa, koje smo označili kao A, B, C, i D. Svaka od kuća je dizajnirana na način da nudi dobro organizovan i iskorišten prostor, sa velikim staklenim površinama koje nude osunčanost unutrašnjosti kuće i nevjerovatan panoramski pogled na Sarajevo i prirodne ljepote koje ga okružuju.

PROLJETNA PALAČA (SPRING CHATEAU)

Staklene fronte osiguravaju osunčanost moderno dizajnirane unutrašnjosti kuće, kao i pogled na grad, vrt, i terasu. Uživajte u miru i privatnosti i ostanite u kontaktu s prirodom oko sebe. Prekini rutinu, jednostavno otvori vrata, pripremi roštilj i provedi nezaboravno vrijeme sa svojom porodicom. Na gornjoj etaži nalaze se tri spavaće sobe, master soba sa luksuznim kupatilom, uz još jedno kupatilo koje služi za dvije dodatne sobe, i veliki balkon. U prizemlju imate još jednu spavaću sobu sa kupatilom, dodatno odvojeno kupatilo i vešeraj. Dnevni boravak otvoren je prema kuhinji i trpezariji iz kojeg imate direktan pristup na verandu i vrt.

LJETNA KUĆA (SUMMER HOUSE)

Kuća se odlikuje modernim dizajnom usklađenim sa prirodnim okruženjem. Veranda, s koje se pruža predivan pogled na vrt ispred kuće, je mjesto gdje možete uživati svježinu i čari prirodnog okruženja. Sve što je potrebno jeste da se opustite i upišete nove uspomene u Vašem ljetnikovcu.Na gornjoj etaži nalaze se tri spavaće sobe, master soba sa luksuznim kupatilom, uz još jedno kupatilo koje služi za dvije dodatne sobe, i veliki balkon. U prizemlju imate još jednu spavaću sobu sa kupatilom, dodatno odvojeno kupatilo i vešeraj. Dnevni boravak otvoren je prema kuhinji i trpezariji iz kojeg imate direktan pristup na verandu i vrt.

ZIMSKA LOŽA (WINTER LODGE)

Lako je osjetiti ugodnost i toplinu interijera kuće, s pogledom na grad i okolne planine, svjetlucavim svjetlima koja se reflektiraju na snježnim predjelima i njegovim slikovitim pogledom koji će vam dugo ostati u sjećanju. Na gornjoj etaži nalaze se tri spavaće sobe, master soba sa luksuznim kupatilom, uz još jedno kupatilo koje služi za dvije dodatne sobe, i veliki balkon. U prizemlju imate još jednu spavaću sobu sa kupatilom, dodatno odvojeno kupatilo i vešeraj. Dnevni boravak otvoren je prema kuhinji i trpezariji iz kojeg imate direktan pristup na verandu i vrt.

JESENJA REZIDENCIJE (FALL RESIDENCE)

Uživajte u poeziji jesenje atmosfere sa svojom porodicom u modernom domu zagrljenom prirodom i tišinom. To nije samo obično prebivalište jer njegov dizajn odražava udobnost, prostranost i praktičnost. Romantika i toplina u prostranom modernom domu.Na gornjoj etaži nalaze se tri spavaće sobe, master soba sa luksuznim kupatilom, uz još jedno kupatilo koje služi za dvije dodatne sobe, i veliki balkon. U prizemlju imate još jednu spavaću sobu sa kupatilom, dodatno odvojeno kupatilo i vešeraj. Dnevni boravak otvoren je prema kuhinji i trpezariji iz kojeg imate direktan pristup na verandu i vrt.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.